Toggle Menu

EN MAGISK FÖRESTÄLLNING SIGNERAD STALLBRÖDERNA
Göta Lejon 19 april kl. 18.00

ÅRETS ARTISTER

(resevation för ändringar)

Kom i god tid då det sker masor av saker i foajén innan föreställning med bland annat ballongkonst av Ballongprinsessan och musik av Foajébandet som består av Monika Bring, Peter Milefors, Anders Jalkéus, Peder Hofmann och Uffe Börjesson

Konferencier: John Houdi
Kapellmästrare: Krister Lundkvist med band
Regi: Mats Jacobsson

I år på Göta Lejon. En kväll med nya och gamla artister av bästa märke. En oslagbar samling medverkande, som man bara finner i just denna unika föreställning, med uppsluppna uppträdanden i halsbrytande högt tempo till lyckligt levande orkester. Varmt välkomna till denna enastående magiska upplevelse!

 

Sällskapet Stallbröderna har cirka 300 medlemmar från alla delar av nöjesbranschen. Många ur den svenska artisteliten återfinns i skaran av ”fålar” som träffas regelbundet för att roa sig själva och varandra. Stallbröderna bildades 1939. Bland de tidigaste medlemmarna märks Åke Grönberg, Carl-Gustav Lindstedt och Gösta Bernhard. Över tiden har drygt 800 personer ingått i kretsen. Varje år genomför Stallbröderna en show. En mängd artister, som sällan eller aldrig setts på samma scen, ställer upp gratis för att bidra till Stallbrödernas stipendiefond. Ur den fonden delas det varje år ut stipendier till unga lovande artister.